Carlo Gavazzi Automation

Yrityksen profiili

Carlo Gavazzi on kansainvälinen konserni suunnitteluun, valmistukseen ja markkinointiin elektroniikkalaitteissa.Automation Components ydinliiketoimintaa operoi Carlo Gavazzi konserni.

Automation Components suunnittelee ja valmistaa elektronisia ohjauslaitteita maailmanlaajuisesti rakennus- ja teollisuusalan automaatiomarkkinoille sen ISO 90001 / ISO 14001 sertifikoiduissa tehtaissa Italiassa, Liettuassa, Maltalla ja Kiinassa.

Tuotteemme (anturit, valvontareleet, aikareleet, energianhallinta järjestelmät, puolijohdereleet, elektroniset moottorin ohjaimet, turvalaitteet ja väyläjärjestelmät) tarjoavat automaatio ratkaisut teollisuus- ja rakennusautomaation markkinoille.

Tyypillisimmät asiakkaamme ovat laitevalmistajat pakkauskoneiden, muovin ruiskuvalukoneiden, maatalouskoneiden, elintarviketuotannon, siirto- ja materiaalinkäsittelylaitteiden, ovi ja sisäänkäynti ohjausjärjestelmien, hissi ja liukuportaiden sekä lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointilaitteiden aloilta. Järjestelmäkehittäjät ja jälleenmyyjät ovat myös tehokas kanava markkinoinnille.

Tuoteitamme markkinoidaan kaikkialla Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Tyynenmeren alueella myyntiverkostojen kautta, sekä 22 tytäryhtiötä ja noin 50 itsenäistä kansallista edustajaa.