Carlo Gavazzi Automation

Ratkaisut

Maatalous

Tuotevalikoimamme on suunniteltu kone- ja laitevalmistajille, ruokinta koneiden valmistajille, kasvihuone sovellutuksille.

Automaattiovet ja kulunvalvonta

Tuoteinnovaatiomme vaativiin sovelluksiin, jotka on tarkoitettu automaattioviin ja kulunvalvontaan, vastaavat korkeimman turvallisuustason vaatimuksia.

Rakennusautomaatio

Carlo Gavazzin laaja valikoima tuotteita ja kustannustehokkaita ratkaisuja rakennus automaatiojärjestelmiin, jotka koostuvat verkon electronisista laitteista joilla on tarkoitus seurata ja valvoa energiankulutusta liikerakennuksissa ja infrastruktuurissa ja tuotantolaitoksissa.

Perinteinen energia

Carlo Gavazzi tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita, joiden tavoitteena on vähentää energiankulutusta ja edistää tehokkuutta.

Ruoka ja juoma

Yli 40 vuoden erityisosaaminen valmistaa tuotteita elintarviketeollisuuden tarpeeseen, Carlo Gavazzi tarjoaa laajan valikoiman kehittenyitä ja luotettavia tuotteita kaupalliseen ruoanvalmistukseen , uunit, tasot, liedet, jääpalakoneiden teknologiaan ja näiden puhdistus prosessihin.

LVIS järjestelmät

Carlo Gavazzi tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita joilla maximoidaan operatiivinen tehokkuus sekä uudis- että jälkiasennus ympäristöissä.

Hissit ja liukuportaat

Carlo Gavazzin 30 vuoden asiantuntemuksella tarjoamme tuotteita hissi-ja liukuporras sovellutuksiin. Ne ovat innovatiivisia ja luotettavia ratkaisuja joilla maximisoidaan mukavuus ja vähennetään operatiivisia kustannuksia.

Pakkauskoneet

Carlo Gavazzin laaja valikoima tuotteita ja kustannustehokkaita ratkaisuja, kuten täyttö, tarkastus, käärintä ja tiivistys, merkintä sovellutukset lisäämällä niihin ominaisuuksia meidän turvalaitteista ja energia tehokkuudesta.

Muovikoneet

Carlo Gavazzin ratkaisut muovikoneille jotta voidaan maximoida esi-suunnitteluaikaa ja valmistautua paremmin valvomaan tuotantoprosessia.